Zahvaljujemo se

Ovaj blog je rezultat druženja i ukrštanja znanja i ideja iz različitih oblasti. Naša družina je raznolika. Ima nas puno, dolazimo iz potpuno drugačijih profesija a spaja nas entuzijazam, ljubav prema deci kao i energija i zelja da se pomogne što većem broju ljudi koji se suočavaju sa razvojnim problemima kod dece.

Najpre bismo se zahvalile prijeteljima koji nam pružaju IT podršku i koji su najzaslužniji za uobličenje i realizaciju ove ideje. Bez saveta našeg menadžera, pritiskanja rokovima i bez postavljanja zahteva i očekivanja ovaj blog ne bi ugledao svetlost dana i stigao do vas. Kada su nam saopštili svoju viziju o pokretanju bloga najpre su nas ohrabrili da se u ovaj poduhvat upustimo a zatim nas svojim savetima i nesebičnim zalaganjem strpljivo i sistematično vodili korak po korak kroz sve faze, od prve ideje do današnjeg izgleda bloga.

Zahvaljujemo se svim našim saradnicima. Neki od njih pišu članke i daju odgovore na pitanja svako iz svoje stručne oblasti a neki pomažu tako što nam ustupaju svoj prostor, vreme i znanje. Vrlo često su nam od pomoći i njihova pitanja kao i njihova perspektiva posmatranja situacije iz ugla vaspitača, učitelja, pedagoga.

Našem pravnom savetniku koji u skladu sa zakonskom regulativom štiti naša autorska prava i sprečava zloupotrebu celokupnog sadržaja.

Svakako su nam najveća inspiracija deca sa kojom radimo. Pitanja i razgovori sa roditeljima nam ukazuju na najtananija i najsuptilnija razmišljanja i osećaje kroz koje prolaze ili sa kojima se nose i žive. U našem radu imperativ je posvetiti dovoljno pažnje i podrške roditeljima. Blog nam je pružio priliku da ovo ne ostane rezervisano samo za naše klijente već da bude dostupno široj javnosti.

Bez osmeha, gegova i šarma naših foto modela, ovaj blog ne bi niti izgledao niti zvučao ovako. Oni su takođe inspiracija za veliki broj tekstova koji su pred vama i koji vam stižu. Neizmerno hvala njima i njihovim roditeljima, najpre što postoje a zatim što nam krase članke i vedrim bojama i pozitivnom energijom boje ne uvek prijatne teme.

%d bloggers like this: